- Úvod
- >>
- Viac
- >>
- Likéry
- >>
- Čokoládové likéry
- >>
- Mozart Chocolate Cream 17% 0,5l
Mozart Chocolate Cream 17% 0,5l
Mozart Chocolate Cream 17% 0,5l - tento likér je vyrobený z kakaa, ktoré je zmesou forastero a trinitario zo západnej Afriky. Obsahuje čerstvú smotanu, belgickú tmavú čokoládu, pravú Bourbon vanilku z Madagaskaru, granulovaný cukor a stredný diel destilátu z cukrovej repy.
Tento lahodný krémový likér, dodá dotyk sladkosti a spraví váš deň nezabudnuteľným. Mozart Chocolate Cream získal veľké množstvo celosvetových ocenení a medailí.
Tip na drink - Chocolate Espresso Martini (recept nájdete nižšie)
Všetky produkty Mozart nájdete tu.
Zloženie - alkohol (repný destilát), voda, cukor, kakao, čokoláda, vanilka, mlieko
Farba: svetlohnedá
Vôňa: lahodná, kakaová, vanilková
Chuť: krémová, vyvážená, čokoládová
Recept na miešaný drink Chocolate Espresso Martini (viac sa dočítate tu)
Ingrediencie:
1/2 šálky ľadu
4cl kvalitnej vodky
4cl čokoládového likéru Mozart Cream Chocolate
4cl kávového likéru Kahlúa
4cl čerstvého espressa (ak dávate prednosť bezkofeínovej verzii, tak vynechajte espresso, alebo pridajte espresso z bezkofeínovej kávy)
20ml smotany (voliteľné)
1,5 čajovej lyžičky luxusnej tmavej čokolády na varenie
Šľahačka na záver (voliteľné)
Ingrediencie:
1/2 šálky ľadu
4cl kvalitnej vodky
4cl čokoládového likéru Mozart Cream Chocolate
4cl kávového likéru Kahlúa
4cl čerstvého espressa (ak dávate prednosť bezkofeínovej verzii, tak vynechajte espresso, alebo pridajte espresso z bezkofeínovej kávy)
20ml smotany (voliteľné)
1,5 čajovej lyžičky luxusnej tmavej čokolády na varenie
Šľahačka na záver (voliteľné)
Postup:
Pripravte espresso.
Po príprave nalejte horúce espresso do vychladenej misky.
Do koktailového šejkra pridajte vodku, kakaový krém, smotanu, kahluu a rozpustenú čokoládu na varenie.
Ako posledné pridajte espresso a potom ľad.
Silne pretrepte 10 sekúnd a potom nalejte do pohára na martini.
Navrch dáme šľahačku a štvorček čokolády alebo zrniečka kávy na dozdobenie.
Na zdravie!
Pripravte espresso.
Po príprave nalejte horúce espresso do vychladenej misky.
Do koktailového šejkra pridajte vodku, kakaový krém, smotanu, kahluu a rozpustenú čokoládu na varenie.
Ako posledné pridajte espresso a potom ľad.
Silne pretrepte 10 sekúnd a potom nalejte do pohára na martini.
Navrch dáme šľahačku a štvorček čokolády alebo zrniečka kávy na dozdobenie.
Na zdravie!
Parametre
Súvisiace produkty
Naposledy navštívené